Baba-mama torna

Eleged van a monoton edzésekből? Vond be kisbabádat is az edzésbe! Olyan jó mókában lesz részed, hogy észre sem veszed és már át is mozgattál minden izomcsoportot.

Zene: Kovács Attila – kovat.hu

A közös torna segíti a baba-mama egység megerősödését. A gyakorlatok alatt elcsattanó puszik, a folyamatos szemkontaktus, a nevetések, a becéző szavak mind a szeretet elmélyülését eredményezik. Torna közben érdekes pozíciókat vesz a csöppség, ami nagyon jó hatással van mozgáskoordinációjának fejlődésére is. A zene pedig ritmusérzékét fejleszti. Hitted volna, hogy ilyen sokat adhatsz babádnak a közös edzéssel? Te pedig ráleltél életed legszórakoztatóbb és legjobb fogású súlyzójára. 🙂 Emellett kíméletes is, hiszen bevezetésként még csak 4-5 kilós, aztán ahogy hétről-hétre szépen gyarapodik, izmaid is hozzászoknak a fokozatos terheléshez.

Mindig ügyelj a baba biztonságára és figyeld jelzéseit. A torna nem lehet számára fárasztó. Ha nyűgösködik több dolgot is kipróbálhatsz: fogd őt máshogyan, válts pozitúrát, kapcsolj ki egy ingerforrást (zene/erős fény/beszéd). Egyébként is figyelj rá, hogy ritmusos, de kellemes zenét válassz és halkan, csak aláfestésként szóljon.

30 perces baba-mama torna videóhoz katt ide>>

 

Ingyenes edzésterv és mintaétrend letöltéséhez kattints a képre!

.

Baba-mama torna DVD – „Fittmama Program Péntek Enikővel”

Egy komplett, egyedülálló életmód program kimondottan kisgyermekes anyukáknak!

A tartalomból: Baba-mama torna/babás Pilates/Otthoni kardió intervallum edzés videó, átfogó táplálkozási és edzés terv, időszervezési tanácsok kisgyermekes anyukáknak, edzést segítő torna kártyák, receptek…

.

.

.

.

 

“Baba-mama torna” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hát ez tényleg édes, ezt beütemezzük mi is a kicsivel. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Spam Protection by WP-SpamFree