Kismama torna videó

Otthoni torna gyakorlatokat mutatok be az alábbi videóban, amelyet szívből ajánlok kismamáknak és anyukáknak is. Akár nagyobb túlsúllyal is végezheted, mert nincsenek kitörések, guggolások és olyan gyakorlatok, amelyek túl nagy terhelést rónának az ízületeidre. Ha szeretnéd, hogy a vállizmod, a bicepszed kicsit kerekedjen – szélesebb váll mellett keskenyebbnek tűnik a csípő – akkor végezheted a karizom gyakorlatokat nagyobb (3-5 kilós súlyokkal is), de várandósan maximum 1-2 kilós kézi súlyt használj! Az ismétlésszámok irányadóak, inkább csinálj kevesebb ismétlést, de azt szabályosan, a dolgozó izomra koncentrálva. Heti 2-3-szor csináld meg a feladatsort és sétálj, kirándulj nagyokat a friss levegőn. Érezni fogod a változást!

“Kismama torna videó” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia Enikö!

    Kiderült ,hogy 5 hetes terhes vagyok(3.babámat várom).Tanácsot szeretnék kérni,hogy ne essek abba a hibába mint elöző 2 terhességem alatt,akkor 20-20kg-ot híztam mindegyikkel.Ebből a másodiknál még 5-6 kg feleslegem maradt.Most a max.12-13 kg-ot szeretnék felszedni.Eddig pilates-eztem(40perc)utána
    elliptikus trénereztem 20perc3-as fokozat és 20 perc 4-es fokozat(40perc)heti3-4 szer.Most kezdtem már formálodni.Érdekelne,hogy milyen mozgásformát végezzek ezután.Elliptikus tréneren edzhetek-e még?Táplálkozás ?

    Válaszod előre is köszönöm:Kata

  2. Kedves Kata! Gratulálok az új jövevényhez! Amíg jól esik, bátran eddz az elliptikus tréneren. Szinte mindent csinálhatsz várandósan is, csak kicsit vegyél vissza a tempóból. Hogy mennyire, azt úgyis jelzi a tested. Amíg edzés közben tudsz beszélni, nem kapkodod a levegőt, addig nincs baj! Ha orvosod is rábólint, maradj ilyen sportos kismamaként is! Szép és aktív várandósságot kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Spam Protection by WP-SpamFree