Edzés úton útfélen

Ki mondta, hogy az edzést be kell zárnod a négy fal közé? Bármerre járj is, mindig adódik lehetőség egy gyors, anyagcsere-felpörgető, vidámságot hozó tornára. A spontán edzések igen hatékonyak, hiszen a játék hevében olyan extra energiák szabadulnak fel bennünk, amelyek kitűnő teljesítményt hoznak. Ne hagyd, hogy berögzült szokásaid – “torna a nappaliban reggel 7-8-ig” – elnémítsák benned a hirtelen feltörő vágyat: “föl kell, hogy fussak erre a dombra!” Ha ilyen vagy hasonló késztetésed támad, akkor ott helyben engedelmeskedj neki, mert ha az egód belép a képbe, hamar lebeszél az ilyen “őrültségekről”. Aztán cammogsz tovább és vágyakozva nézel vissza a hívogató dombra és az elszalasztott örömködésre.
A hétvégén a Kopaszi gátnál jártunk a gyerekekkel. Kavicsokat dobáltunk, játszótereztünk, fogócskáztunk, bújócskáztunk, ugrándoztunk, sőt, még a táskámban lapuló ugrálókötél is előkerült.

 

.

FITTMAMA PROGRAM DVD – „fittebben és formásabban, mint lánykoromban”

Egy komplett, egyedülálló életmód program kimondottan kisgyermekes anyukáknak!

A tartalomból: Baba-mama torna/babás Pilates/Otthoni kardió intervallum edzés videó, átfogó táplálkozási és edzés terv, időszervezési tanácsok kisgyermekes anyukáknak, edzést segítő torna kártyák, receptek…

.

.

.

.

“Edzés úton útfélen” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Tetszik a hozzáállásod és igazad van. Nem kell adni arra, ki mit gondol és át kell élni ezeket a pillanatokat. Az ember egész életében azon filózik, hogy ki mit gondol szólni az egyes tetteiről, és ezért kimarad egy sor poénból. Nekem bejön a mondanivaló és igyekszem lazulni.:) Édesek a gyerekeid!

  2. Kedves Enikö, kedves Mama társaim!

    Ahogy nézem ezt a videót, azon kapom magam, hogy majd kibújok a börömböl, hogy tele vagyok ötlettel, hogy éppen azon filózok, mennyire szép helyen lakunk, mennyi alkalmam van/lenne tornázni és ezzel együtt a pozitív energiáimat a pici lányomnak átadni! Nem tudok elég hálás lenni a Sorsnak, hogy rátaláltam erre a honlapra + a tornavideo.hu-ra, mert jó azt látni, hogy másképp is lehet! Nem kell méregdrága klubokba járni, a ruha is gyakorlatilag mindegy, amit az ember hord, söt, igazából még idöm is van mindig rá, hogy tornázzam, illetve, hogy jobb kedvre derítsem magam. Rengeteg olyan emberrel vagyok körülvéve, aki ki sincs a panaszkodásból. A mai helyzetben ez persze teljesen érthetö, de nem gubózhatunk be, csak mert a Forint árfolyama leesett. Minden nap hálát adok az égieknek, hogy van egy fantasztikus kislányom, akinek a fantasztikus anyukája akarok lenni. Jó példával szeretnék elöljárni, hogy ne csak papoljak neki a helyes életröl, hanem vegyen is részt benne, és persze élvezze!

    No de nem akarom a szót szaporítani, inkább üzenem minden kedves Mama társamnak, hogy kitartás, ne adjátok föl!!! Le lehet fogyni még gyerek mellett is, istenieket lehet enni, úgy, hogy nem bünözünk, és fel lehet fogni örömmel, élvezettel az életet! Erre pedig legjobb példa Péntek Enikö! Én is kb. félúton járok: fogytam 8 kg-ot, egyre szebbnek látom magam, egyre több energiám van, és Iza lányommal nagyokat nevetünk, ha a mami tornázik. A fözésre is szakítok mindig idöt, de sosem töltök órákat a konyhában, de ezt ti jobban tudjátok!

    Szóval kedves Enikö csak így tovább, motiválj minket és adj még több maradandót az emberiségnek!!!

  3. Iza, klassz, belevaló csaj vagy! 🙂 És nagyon köszönöm dicsérő szavaidat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Spam Protection by WP-SpamFree