Torna a babával

.

Végre egy kis lehűlés! Örülj az esős napoknak és használd ki az otthonlétet. Ha eddig halogattad most kezdd el a fitt életmódot, de legalábbis teremtsd meg az alapjait. Jobb időpont a kezdésre, mint január 1-je, elhiszed? Egyrészt nincs szó misztikus dátumról, ígéretekről, elvárásokról, csak színtiszta elhatározásról és cselekvésről. Másrészt, ha ma kezded, szilveszterezni már bombázó anyukaként mehetsz. 🙂

Tudod mit? Cselekedj most azonnal! Tárd ki az ablakot, szívd be a friss, üde levegőt, tegyél be valami jó zenét, kapd az öledbe a picurt és kezdjetek el táncolni vagy pörögni forogni, ha nagyobb már a gyermeked, fogócskázni. Mozogjatok együtt egy kicsit. Ez lesz a bemelegítésed. Szerintem a kicsit is eléggé felspannolod így, hogy aztán akarja a folytatást.

Ez jó ötlet, de hogyan tornázzak együtt a kicsivel?

1. Ha még pici a babád, mehet a klasszikus baba-mama torna:

2. Nagyobbacska gyerekek már a szabadabb mozgást kedvelik. Időnként azért keresztezzétek egymás útját.

3. Ha egyedül szeretsz tornázni válogass a TORNAVIDEO.HU video repertoárjából!

Nekem szükségem lenne a folyamatos motivációra, különben leállok, ha elfáradok.

Ez esetben tornázz DVD-re és legyen fő szabály, hogy amíg a videó le nem jár, te sem állhatsz meg. A következő FITTMAMA DVD 3 torna videót tartalmaz, plusz egy csaknem 100 oldalas életmód kalauzt, amiben minden segítséget megkapsz fitt életmódod kialakításához:


 Ha szívesen jársz el tornázni, gyere el a Visegrádi Sóbarlangba egy baba-mama tornámra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Spam Protection by WP-SpamFree